Vi er et engasjert team som består av leger og annet helsepersonell med stor interesse for skjønnhet og hudhelse. Vi tilbyr avansert hudpleie og ønsker at våre pasienter oppnår og opprettholder en optimal hudbalanse over tid. Vårt behandlingskonsept går ut på at vi kombinerer estetisk teknologi og apparatkosmetologi ved klinikken men samtidig gir deg bistand til å etablere oppfølgingsrutiner som du selv utfører mellom konsultasjonene.

Lena Egorina

Lege, dr. med.

Dr. Egorina er den eneste lege i Nord Norge som tok etterutdanning i kosmetisk dermatologi ved SenZie Akademiet (HBV) i Drammen. Hun er ellers aktiv klinikker og har bred klinisk og forskningserfaring. Spesialist i Klinisk Farmakologi. Cand. med. fra 1999, siden 2000 har studert og jobbet på Universitetet i Tromsø, avlagt doktrograd i medisin (PhD) i 2007, deretter vært på forskningsopphold i Boston på Massachusetts General Hospital, Harvard Medical School. Dr. Egorina har vært lege ved diagnostisk klinikk, UNN og fra sommeren 2018 her egen fastlegepraksis ved Kaigata legekontor. Hun underviser klinisk farmakologi og er en førsteamanuensis ved Det Helsevitenskapelige fakultet, UiT.

Michael Sovershaev

Lege, m.sc., dr. med.

Cand. med. fra 1999, siden 2000 studert og jobbet på UiT, tok Master i Medisinsk biologi (UiT) i 2003, og disputerte for den medisinske doktorgraden (PhD) i 2007. Etter forskningsopphold på Massachusetts General Hospital (Harvard Medical School), kom tilbake til Tromsø og har bred klinisk erfaring. Dr. Sovershaev er spesialist i Medisinsk Biokjemi, er overlege og førsteamanuensis ved Det Helsevitenskapelige fakultet, UiT. Dr. Sovershaev er spesielt interessert i laser- og IPL-behandlinger, microneedling (Dermapen), BeautyBoostere, mesoterapi og div. volumiserende behandlinger med fillers.

Kristin Evensen

Vernepleier

Kristin har lang erfaring innenfor trening og helsesektoren. Som helsepersonell, idrettsutøver og personlig trener er hun opptatt av å hjelpe andre mennesker og bidra til en bedre hverdag for de som ønsker det. Hun utfører div. laserbehandlinger som hårfjerning , behandling av pigmentflekker og sprengte blodkar, skinboost, BeatyBoostere, rynkebehandling med toksin samt fillere, kjemiske peelinger, Green Peel.

Olesya Korsun

Sykepleier

Olesya er en hyggelig og dyktig sykepleier. Hun utfører for tiden div. injeksjonsbehandlinger, Green Peel, laserhårfjerning samt fjerning av blodkar/pigment med IPL.

TOP
UA-87817612-1