green peel

ANSIKTA MEDICA TILBYR GREEN PEEL I TROMSØ

GreenPeel® er utviklet av hudlege Dr.Christine Schrammek allerede i 1958. Ikke uten grunn har serien eksistert i nærmere 60 år i over 50 land.

Datteren Dr.med.Christine Schrammek-Drusio har gjort behandlingen medisinsk underbygget. I tillegg til ekspert kunnskaper i planter og urter, er hun en dyktig hudlege med spesialitet i allergi og aldring.

Hun kombinerer det beste fra naturen med det beste fra den medisinske verden.

GREEN PEEL ANSIKTSBEHANDLINGER

Er svært vevsoppstrammende. Bekjemper tidlig aldring og tap av spenst. Synlig bedring på uren hud, akne, arr, ujevn hudtone, pigmenter avhengig av årsak, solskadet, grå og gusten hud og store porer. De letteste Green Peel behandlingene er ideel som forberedelse til den dypeste.

1_freshupGreen Peel®Fresh Up: Den mildeste av de tre urtepeelingene blir populært kalt “Party Peel”. Årsaken er at huden får en så flott glød etter behandling at du kan gå rett på fest. Den setter igang prosesser som bremser aldring, forbedrer hudbarrieren og styrker sensitiv hud. Kan tas i en Express utgave på 30 min kr 900,- uten lett utklemming, ampulle og maske. 
60 min kr 1100,-. Behandlingen forutsetter bruk av Special Care Cream eller Special Regulating Care Cream à 15ml, kr 195,- og Blemish Balm à 15ml, kr 305,- de neste fem dagene.

 

 

2_energyGreen Peel®Energy: Dette er en dypere variant av den mildeste peelingen. Behandlingen har effekt på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Denne peelingen er en populær antirynke behandling 4 ganger årlig, med eventuelle Fresh Up/Express behandlinger imellom. Den gir umiddelbar effekt uten at det setter begrensninger i hverdagen.  Du vil være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag. 60 min kr 1400,- + kjøp av et hjemmekit med tre produkter i reisestørrelse kr 595,- er nødvendig.

 

green peel classicGreen Peel®Classic: Dette er den opprinnelige Green Peel og den dypeste av de tre utgavene. Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Rett etter behandlingen vil du være rød og etter 3-4 dager vil en som regel flasse. Etter 5-6 dager kommer en tilbake for en oppbyggende behandling. (Mange bestiller time torsdag, flasser lørdag/søndag og tar etterbehandling mandag/tirsdag.) Du må følge opp behandlingen med tilrettelagte hjemmeprodukter. Resultatet er total hudfornyelse. 2 timer à 60 min med 5-6 dagers mellomrom. 2500,- kr totalt + kjøp av hjemmeprodkter i reisestørrelse til 595,- kr anbefales.

TOP
UA-87817612-1