GreenPeel® er utviklet av hudlege Dr.Christine Schrammek allerede i 1958. Ikke uten grunn har serien eksistert i nærmere 60 år i over 50 land. Datteren Dr.med.Christine Schrammek-Drusio har gjort behandlingen medisinsk underbygget. I tillegg til ekspert kunnskaper i planter og urter, er hun en dyktig hudlege med spesialitet i allergi og aldring. Hun kombinerer det beste fra naturen med det beste fra den medisinske verden. Med lang generasjonskunnskap vet hun hva hud og hudbarriere har behov for. Hjemmeproduktene er alle problemløsere som oppdateres jevnlig etter mer effektive nye medisinske "findings". Hun bruker tid og finner virksomme ingredienser i naturen fremfor kjemikalier. Hjemmeproduktene inneholder de samme kraftfulle urtene som i Green Peel kombinert med bioteknologi, uten parabener. Vi får stadig fantastiske tilbakemeldinger på langtidseffektene ved bruk av Dr.Schrammek hjemmeprodukter alene og mellom Green Peel behandlingene. Med jevnlige Green Peel behandlinger og de svært beroligende, behandlende og nærende hjemmeproduktene, oppnås en optimal stimulering med minimal belastning. Dr.Schrammek's mål er alltid en sterk, sunn og spenstig hud.
Les mer
Endelig har den effektive behandlingen kommet til Nord Norge. Environ’s grunnlegger Dr. Des Fernandes er en verdens anerkjent plastisk kirurg fra Sør-Afrika. Hans forskning på vitaminets betydning i huden har gjennom nesten 30 år gitt en rekke priser for forskning, opplæring og effektive produkter. Environ anbefaler bruk av kremer med HØYE nok doser av Vitamin A og huden får best tilførsel ved direkte påføring. Våre produkter inneholder forskjellige mengder av Vitamin A, og det er derfor viktig å bruke ett “stepup” system for å unngå “Retinol reaksjoner”. Environ har vitamin A som Retinyl Palmitat i de fleste produktene som hudcellene opptar og gjør det om til Retinol. På denne måten får huden tilført viktig retinol uten agressive reaksjoner på hudoverflaten. Vitamin A beskytter først og fremst cellenes DNA, hvilket er viktig for en sunn og frisk hud. Den reparer celleskader, fanger opp UVA og UVB stråler med samme effekt som SPF 20, og reduserer solskader som linjer og pigmentering.
Les mer
Den medisinsk klassifiserte Dermapen™ er en avansert form for microneedling. Hudforbedring helt uten kirurgi. Dermapen™ bruker flere nåler til å vertikalt stikke små huller i huden, med patentert AOVN™ (Advanced Oscillating Vertical Needle) teknologi. Dermapen™ glir over huden og skaper millioner av kanaler. Disse kanalene kan frakte opptil 80% flere aktuelle næringsstoffer som trenger dypt ned i huden og gir næring til cellene i dermis og grunnlaget til epidermis. Ved å lage mikroskopiske huller i huden, stimulerer Dermapen 3™ til reparasjon og ny cellevekst. Resultatet blir økt produksjon av kollagen som kan sammenlignes med effektene av laserbehandling, men uten bieffekter og nedetid. Dermapen™ har også vist seg å være mer effektivt enn de fleste behandlinger med microdermabrasion og kjemisk peel.
Les mer
Medicalia er en medisinsk hudpleieserie med fruktsyrer og dokumenterte ingredienser for selv den mest kompliserte problemhud. Serien benyttes av leger, sykepleiere og hudpleiere med kompetanse og erfaring med fruktsyrer. Medicalia passer for deg som vil kunne tilby synlige resultater på akne, pigmentering, arr, m.m.
Les mer
TEOXANE Laboratories som ble opprettet i 2003 i Genève Sveits er spesialisert på utvikling og produksjon for å imøtekomme et stadig mer krevende og resultatbevisst marked. Som en av markedets mest moderne hyaluronsyre fillere TEOSYAL er vi stadig i utvikling. På grunn av høy kvalitet og kontinuerlig forskning samt innovasjon, er TEOXANE Laboratories nå til stede i over 100 land. TEOSYAL er kåret til årets INJECTABLE i medisinske tidsskrifter mange år på rad. Sikkerhet, effekt og holdbarhet, er verdsatt av leger og pasienter verden over. TEOSYAL har alle medisinske godkjenninger i Europa med BSI notified body, FDA accredited. Teosyal er i dag en av verdens mest utførte behandlinger med snart 10.000.000 injeksjoner. Sammen med Restylane og Juvederm topper Teosyal antall injeksjoner verden over.
Les mer
Inno-TDS formuleringer fra Innoaesthetics for Mesotherapy vitamin-injeksjoner og Dermapen er utviklet for transdermal levering slik at de aktive ingrediensene kan nå direkte igjennom de ulike hudlagene epidermis og ned til de dypere lagene i dermis. Mesotherapy formuleringene kan tilpasses ulike indikasjoner for korrekt behandlings protokoll i forhold til hva som skal behandles uten kontraindikasjoner. Alle formuleringene er uten tilsetningsstoffer og er helt rene og sterile.
Les mer
Elizabeth Arden PRO endrer forutsetningene og introduserer en høy faglig standard for kliniske effekter. Målet er økt kundetilfredshet ved hjelp av banebrytende teknologi for å skape optimale anti-age hudprodukter. Tenk deg huden din på sitt aller beste; Elizabeth Arden PRO gir deg muligheten til å oppnå det i dag, opprettholde det i morgen og i fremtiden. Elizabeth Arden, et av verdens mest etablerte og kjente kosmetikkmerker, utnytter innovasjonskompetansen hos US CosmeceuTechs, LLC og administrerende direktør Joe Lewis i samarbeidet om Elizabeth Arden PRO. Lewis inngikk et samarbeid med Elizabeth Arden, Inc. i 2005 og lanserte Prevage®, som har vunnet mer enn 160 priser globalt. Lewis, kjemiker og hudpleieforsker, er best kjent for å ha introdusert noen av verdens mest banebrytende hudpleieingredienser, inkludert alfahydroksysyre i 1983, Idebenone i 2004 og CoffeeBerry® i 2007. Han er også grunnleggeren av PRIORI® Skincare og forskeren bak mange suksessfulle cosmeceutical-serier som md formulations®, MD Forte®, Vivite®, Revaléskin®, og Prevage MD®.
Les mer
CND Shellac er verdens første originale farge med UV3 teknologi. CND Shellac legges som en neglelakk og får utseende og holdbarheten til gele. Den sitter feilfritt i 14+ dager med en utrolig høy krystallklar glans uten riper, avskalling og matte overflater. Som om det ikke var nok, er nøkkelen til denne suksessen at den fjernes på bare 5 minutter uten noen filing på naturneglen. Med enkelheten fra neglelakk og holdbarheten til gele er CND Shellac en Color Coat som gir eksepsjonell høyglans som varer i 14+ dager uten riper eller avskalling. Det trengs ingen filing på naturneglen verken før påføring eller under fjerning, noe som skiller CND Shellac fra fargede geleer og andre kunstmaterialer på markedet. Produktet har fått en enorm omtale verden over som den største innovasjonen innen skjønnhetspleie på over 30 år, både av profesjonelle og deres kunder.
Les mer
Drøm deg bort på en reise av velvære og ro. CND har hentet frem det aller beste fra den botaniske verden som effektivt forbereder og renser, før den perfeksjonerer og gjenoppretter huden til et helt nytt nivå av fordeler fra spabehandlinger. Gi dine kunder en sensorisk opplevelse fylt med pleiende essenser fra frukt og blomster. En fryd av fantastiske resultater. “Med CND™ Spa Collection, oppfordrer vi deg til å skjemme bort dine kunder med en revitaliserende behandling,” sier CND Co-founder og Style Director Jan Arnold. “ Spa manikyr og pedikyr seriene er utviklet med både kunden og de profesjonelle i tankene for en tilpasset og minnerik velværeopplevelse med enestående resultater.”
Les mer
Is a manufacturer located in South California, established with passion and commitment to introduce unique and innovated skincare products in the market. Currently, the company distribute GENOSYS, a world leading microneedling device brand, RGN Regenerative Skin Solution, medical grade skincare brand and Luna-STEM, automated cell counter optimized for stem cell treatment and research.
Les mer
Unik serie for babyer og barn og alle andre med sensitiv hud, uten betenkelige ingredienser. Alle produktene i Little Green Baby og Little Green Kids har en mild, deilig duft og er garantert tårefri ved hårvask! I produktsortimentet er også en egen sjamposerie som forebygger lus, dette er en av få serier på markede hvor du er garantert å unngå lus! Produktene i denne unike grønne serien inneholder bare naturlige ingredienser som pleier, beskytter, mykgjør og roer sensitiv barnehud. De er helt fri for giftstoffer, parabener, sulfater og allergifremkallende ingredienser. Produktene kan også brukes av barn med eksem. Hver formel er klinisk og dermatologisk testet. Little Green er utviklet av bestefar til 11 og pionér innen skjønnhetsindustrien, Carmen De Pasquale. Han ble inspirert til å lage allergivennlige og trygge produkter til babyer og større barn da han så hvor mye giftsoffer og allergifremkallende ingredienser som var i de tradisjonelle baby- og barneproduktene.​
Les mer
elixir cosmeceuticals
Elixir Cosmeceuticals er Cosmedicas egen serie cosmeceutical-produkter. Serien er satt sammen og utviklet av norske hudleger. Mange av produktene er egenformulerte, mens andre er håndplukket fra utvalgte laboratorier og produsenter. For å alltid oppnå høyeste kvalitet på alle produkter jobber vi med ulike produsenter, som alle har meget høy kompetanse innen aktive og dokumenterte virkestoffer. Det er spesielt viktig for oss at virkestoffene vi bruker i våre produkter har virkning som er dokumentert gjennom forskning. Dette er våre kunders garanti for at Elixir leverer det beste innen moderne hudpleie.
Les mer
TOP
UA-87817612-1