Environ peelinger

Environ TCA peelinger

Environs TCA penslinger er det vi kaller for kjemisk peel. Det er en trygg og effektiv måte å behandle huden på. Den kan tilpasses alle hudtyper, er smertefri og uten nedetid.

Peelingene har en lav pH med lave syrekonsentrasjoner som får cellene til å produsere mer protein, hvilket gir en sterkere og jevnere hud. Friske celler blir værende mens «syke» celler destrueres.

En kur med penslinger forbedrer hudens struktur og aldringstegn, og er gunstig for en acne hud da den er bakteriedrepende og anti inflammatorisk. I tillegg gir den huden en sunn og frisk glød.

For å få det beste resultatet på din hud, anbefaler vi å forberede huden med Environ sine A-vitamin kremer minimum 3 uker i forkant av behandlingene.

Environ behandlingsmeny

ENVIRON TCA FRESH PEE (30min) kr 990,-

Party peel! En effektiv askepott behandling som passer alle hudtyper.

BESTILL TCA FRESH PEEL HER

 

ENVIRON TCA LIGHT PEEL (60min) kr 1.399,-

For deg som ønsker sunnere hud! En mer konsentrert peeling som styrker huden og øker cellefornyelsen.

BESTILL ENVIRON TCA LIGHT PEEL HER

 

ENVIRON TCA ADVANCED ANTI-AGE (60min) fra kr 1.590,-

En kjemisk peel spesielt utviklet for å bremse aldringen og stimulere til økt kollagen produksjon. Hjemme produkter anbefales i tillegg.

BESTILL ENVIRON TCA ADVANCED ANTI-AGE PEEL HER

 

ENVIRON TCA PIGMENT (60min) fra kr 1.590,-

Denne er anbefalt som en kur, hvor hjemme regime er essensielt for et optimalt resultat. Peelingen vil redusere pigmenteringene og hjemme produkter normaliserer melanin produksjonen.

BESTILL ENVIRON TCA PIGMENT PEEL HER

 

ENVIRON TCA ACNE (45min) fra kr 1.299,-

Behandlingen passer de fleste typer acne problematikk, også de med rosacea. Den virker antiinflammatorisk, demper rødhet og reduserer talgproduksjonen.

BESTILL ENVIRON TCA ACNE PEEL HER

 

DOUBLE SIX COOL PEEL (60min) fra kr 1.790,-

En total hudfornyelse med en svært effektiv medisinsk TCA peeling. Penslinger 2 dager i rad. Du kan leve og jobbe som vanlig mellom behandlingene.

BESTILL DOUBLE SIX COOL PEEL HER

TOP
UA-87817612-1