redensity II
dr. lena

Behandler: Elena Egorina, overlege, dr. med.

  • Cand. med. 1999
  • Dr. grad ved UiT, Tromsø, 2007
  • Forfatter av over 20 vitenskapelige artikler
  • Forskningserfaring fra Harvard Medical School, 2008-2009
  • Konst. overlege fra 2017
  • Førsteamanuensis II, Det Helsevitenskapelige Fakultet, UiT
  • Formell kosmetisk dermatologisk videreutdannelse, SenZie Akademiet, Drammen, 2015-2016
  • Kontinuerlig kursing i injeksjonsbehandlinger og hudhelse ved Esthetica, Teosyal, Juvederm
  • Medlem av American Academy of Esthetic Medicine
  • Hovedinteresse/spisskompetanse innen leppeforstørrelse og liquid ansiktsløft
teosyal

Behandling av mørke ringer rundt øyne, 2500 kr for 1 ml

Teosyal Redensity [II] Reduserer eller fjerner umiddelbart mørke ringer rundt øyne💧
💧Tilfører viktige vitaminer og antioksidanter
💧Gir deg et mer opplagt utrykk
💧Stimulerer fuktighetsbalansen rundt øyne
💧Reduserer linjer og rynker

Etter hvert som vi blir eldre blir det vanskeligere å holde huden smidig og fuktig, ettersom kollagen og fett reduseres. Da vil det hjelpe å injisere en filler basert på hyaluronsyre i de områder i ansiktet der fett og kollagen har forsvunnet. Hyaluronsyre er et funktighetsbindende molekyl som ikke har noe med syre å gjøre, men som finnes naturlig i huden fra før. Det er faktisk en av hudens viktige naturlige komponenter, som er involvert i reparasjon av vev, blant annet ved solbrenthet. Det påvirker hudens fuktighet og elastisitet og det styrker kollagenet i huden. Det kan injiseres for å løfte huden slik at rynkene glattes ut. Metoden gir best resultat på større og dypere rynker, men over tid har det også effekt på litt grunnere rynker ettersom det tilfører så mye fuktighet og elastisitet. Noen varianter er spesielt lager for å gi volum i lepper (Teosyal Kiss, Juvederm Volbella og lignende). Resultatet av behandlingen kan ses umiddelbart, men gir maksimal effekt etter 1-2 uker. Varigheten er ofte 6 til 18 måneder, avhengig av type filler og hvor den settes.

Alle hyaluronsyre-fillerne inneholder en kunstig fremstillt hyaluronsyre-gele som lages av sukkermolekyler som binder vann. Når denne geléen injiseres i huden fylles rynkene, og huden strekkes og blir fastere. På denne måten kan vi behandle rynker og furer. Hylauronsyren har god effekt på hudens elastisitet slik at huden ikke så lett blir rynkete. Denne effekt kan vare ganske lenge – noen ganger opp mot 3 år. For ekstra god effekt kan vi også behandle overflatehuden med ën spesiell type fillere, som også inneholder antioksidanter og aminosyrer.

Vi benytter bare fillere fra de mest anerkjente produsentene.

Behandling med fillere kan kombineres med andre injeksjonsbehandlinger som reduserer rynkeskapende muskelaktivitet. Vi anbefaler også medisinske rynke-kremer som en del av behandlingsopplegget.

Behandling:
Ingen forberedelse er nødvendig før du kommer til oss. Vi renser huden grundig med med antibakteriell væske før hyaluronsyre-gelen sprøytes inn i huden med svært tynne nåler.

I dag inneholder dessuten nesten alle fillere bedøvelse. Andre områder går bra å behandle uten bedøvelse i det hele tatt. Etter behandling kan du om du ønsker sitte en stund med en ispakke til kjøling, for å redusere en eventuell hevelse.

Mulige bivirkninger:
Fillerne inneholder ikke animalske stoffer og det er derfor ikke nødvendig med forhåndstesting. Det er svært sjelden med allergiske avstøtningsreaksjoner eller infeksjon. Den vanligste bivirkningen er at injeksjonsstedet blir noe ømt og rødt. Ofte er denne reaksjonen så mild at du kan gå på jobb dagen etter behandling uten at dine kolleger legger merke til noe. I noen tilfeller kan du også få “blåmerker” etter noen av nålestikkene, men disse går også normalt over i løpet av noen dager. Skal du i selskap anbefaler vi derfor at du gjør denne behandlingen minimum en uke før selskapet for sikkerhets skyld. Skulle du være en av de veldig få (ca 1/10.000) som reagerer allergisk på en av våre fillere er det veldig viktig at du tar kontakt så fort som mulig slik at du kan få riktig behandling med en gang, slik at vi kan hindre at du får varig skade på huden. Du må kontakte oss dersom du opplever: feber, utflod, betennelse, “potetmel-følelse” eller følelsesløshet i huden eller smerte i det injiserte området (smerte som ikke gir seg).

Synlig resultat opptill 2 år:
Varigheten av en filler-behandling er normalt 6 – 18 måneder, men dette varierer noe fra person til person og hvilken filler som benyttes. Det er også avhengig av hvilke områder i ansiktet som behandles. Varigheten til de beste fillerne som for eksempel Teosyal RHA4 kan øke opp mot 12-24 måneder.

Kompetente og erfarne behandlere
Det er helt avgjørende at en filler settes riktig av kompetente og erfarne behandlere.

TOP
UA-87817612-1