Ansikta Medica Tromsø

Velkjent medisinsk skjønnhetsklinikk i hjertet av Tromsø. Spesialister innen injeksjonsbehandlinger som leppe, kjeve/hake og kinnbein, hårfjerning med Alexandrite og ND:YAG lasere, fjerning av blodkar og pigment med ND:YAG lasere behandlinger av akne og akne arr, behandling av hudsykdommer og medisinsk hudpleie.

Ansikta Medica Tromsø – Grønnegata 72, Tromsø

Send oss en melding

12 + 15 =

Her finner du oss


embed code google maps

Laser

Hårfjerning med laser fungerer ved at laserens lys passerer gjennom huden, og forvandles til varme når den treffer det mørkere hårstrået. Vi bruker Alaxandrite laser og, ved mørkere hudfarge, i kombinasjon med ND:YAG laser. 

Fjerning av overfladiske blodkar, rødme og kapillærer på både ansikt og hvor som helst på kroppen med ND:YAG laser er en kjempeeffektiv metode dersom kar er opptil 3 mm i diameter.

Fjerning av pigment med Alexandrite laser gir gode og varige resultater.

Green Peel

Green Peel er medisinsk urte peeling som er basert på 100 % naturlige virkestoffer og uten kjemiske virkestoffer som irriterer huden.

Botulinum toxin

Botox eller Botulinum toxin type A, er et stoff som produseres av bakterier i laboratorier. Stoffet blokkerer nerveimpulsene til musklene. Ved å injisere Botox i små muskler i ansiktet, kan man forhindre at det danner seg mimikkrynker.

Fillers

Fillers består av hyaluronsyre som kroppen allerede har i seg fra før. Det ligger under huden vår og hjelper huden med å få fuktighet og skaper spenning/volum. Med årene forsvinner mer og mer hyaluronsyre og dette er en av grunnene til at etterhvert som huden aldrer blir tørrere og slappere.

Dermapen

Dermapen er en unik form for microneedeling, der det det lages små kanaler i huden som stimulerer til reprerasjon og cellevekst.

HydraFacial

En dyprens som vakumsuger ut alt vi ikke ønsker å ha i huden.

Elena Aristoff
Lege, Dr. Med.

• Gründer og eier av Ansikta Medica i Tromsø, Oslo og Asker
• Cand. Med. 1999
• Doktorgrad i medisin, UiT, 2007
• Forsker ved Harvard Medical School & Massachusetts General Hospital, Boston 2008-2009
• Forfatter av over 20 vitenskapelige artikler i fagfelle vurderte tidsskrifter
• Konstituert overlege, seksjon for Klinisk Farmakologi, UNN, 2017-2018
• Førsteamanuensis II, UiT, 2011-2018
• Sertifisert allmennlege
• Fastlege, Holmenlegene legekontor, Asker
• Spesialist i Klinisk Farmakologi
• Formell kosmetisk dermatologisk videreutdanning, SenZie Akademiet, USN, Drammen, 2015-2016
• Injeksjonsspesialist med omfattende kursing og godkjenning via norske leverandører – Esthetica AS, Teosyal Norge Norge samt Juvederm Norge
• Medlem av American Academy of Esthetic Medicine
• Injeksjonsspesialist med hovedinteresse innen leppeforstørrelse, liquid ansiktsløft, div. behandlinger med botulinumtoksin, medisinsk hudpleie, kosmetisk estetisk dermatologi, aknebehandling

“ Vi spesialiserer oss på våre tjenester og stiller med kompetansen som skaper best mulig resultat….” – Dr. Elena Aristoff

 

Våre klinikker selger nøye utvalgte produkter fra Obagi Medical, Elixir Cosmetics, Beauté Pacifique og Dr. Schrammek. Disse velkjente navnene har til felles at de er medisinske hudpleieserier som er utviklet på god forskning og viser til godt dokumenterte resultater. Sjekk også ut nettbutikken vår, her.

Obagi Medical

30 years of clinically proven results

Elixir Cosmeceuticals

Effekten du kan se og føle

Beauté Pacifique

Veganske produkter fra Beauté Pacifique

Dr. Schrammek

Effekten du kan se og føle

TEOXANE Cosmeceuticals

An innovative skincare line