Spør legen – videokonsultasjonen er gratis ved kjøp av 3 eller flere produkter i vår nettbutikk

Ansikta Oslo

Ansikta Tromsø

Ansikta Asker

Behandlinger

B.toksin / Rynkebehandling
Svettebehandling med Botulinumtoksin
Fillere
Leppeforstørrelse
Laserhårfjerning
Dermapen
Mesoterapi
Green Peel
Volumisering – 3D facelif – 8 point facelift
Aknebehandling

 

Merker

Teosyal
Juvederm
Beaute Pacifique
Dr. med. Christine Schrammek kosmetikk / Green Peel
Elixir Cosmeceuticals (Norge)
Innoaesthetics
Little Green

Elena Aristoff

Lege, dr. med.

Dr. Aristoff er den eneste lege i Nord Norge som tok etterutdanning i kosmetisk dermatologi ved SenZie Akademiet (USN) i Drammen. Dr. Aristoff er også eier og driver medisinsk estetisk klinikk Frogner Aesthetics i Oslo. Hun er ellers aktiv klinikker og har bred klinisk og forskningserfaring. Spesialist i Klinisk Farmakologi. Cand. med. fra 1999, siden 2000 har studert og jobbet på Universitetet i Tromsø, avlagt doktrograd i medisin (PhD) i 2007, deretter vært på forskningsopphold i Boston på Massachusetts General Hospital, Harvard Medical School. Dr. Aristoff har vært i flere år overlege ved diagnostisk klinikk, UNN og fra sommeren 2019 her egen fastlegepraksis ved Holmenlegene legekontor, Asker. Hun kommer til Tromsø hver helg og tar imot pasienter kun etter forhåndsbestilling på fredager og lørdager.

Kristin Evensen

Vernepleier

Kristin har lang erfaring innenfor trening og helsesektoren. Som helsepersonell, idrettsutøver og personlig trener er hun opptatt av å hjelpe andre mennesker og bidra til en bedre hverdag for de som ønsker det. Hun utfører div. laserbehandlinger som hårfjerning , behandling av pigmentflekker og sprengte blodkar, skinboost, BeatyBoostere, rynkebehandling med toksin samt fillere, kjemiske peelinger, Green Peel.

 

 

 

 

 

Olesya Korsun

Sykepleier

Olesya er en hyggelig og dyktig sykepleier. Hun utfører for tiden div. injeksjonsbehandlinger, Green Peel, laserhårfjerning samt fjerning av blodkar/pigment med IPL.