Ansikta Oslo

Ansikta Tromsø

Ansikta Asker

Hei, verden!

Velkommen til WordPress. Dette er ditt første innlegg. Rediger det eller slett det og start skrivingen!

Elena Aristoff

Lege, dr. med.

Dr. Aristoff er den eneste lege i Nord Norge som tok etterutdanning i kosmetisk dermatologi ved SenZie Akademiet (USN) i Drammen. Dr. Aristoff er også eier og driver medisinsk estetisk klinikk Frogner Aesthetics i Oslo. Hun er ellers aktiv klinikker og har bred klinisk og forskningserfaring. Spesialist i Klinisk Farmakologi. Cand. med. fra 1999, siden 2000 har studert og jobbet på Universitetet i Tromsø, avlagt doktrograd i medisin (PhD) i 2007, deretter vært på forskningsopphold i Boston på Massachusetts General Hospital, Harvard Medical School. Dr. Aristoff har vært i flere år overlege ved diagnostisk klinikk, UNN og fra sommeren 2019 her egen fastlegepraksis ved Holmenlegene legekontor, Asker. Hun kommer til Tromsø hver helg og tar imot pasienter kun etter forhåndsbestilling på fredager og lørdager.

Kristin Evensen

Vernepleier

Kristin har lang erfaring innenfor trening og helsesektoren. Som helsepersonell, idrettsutøver og personlig trener er hun opptatt av å hjelpe andre mennesker og bidra til en bedre hverdag for de som ønsker det. Hun utfører div. laserbehandlinger som hårfjerning , behandling av pigmentflekker og sprengte blodkar, skinboost, BeatyBoostere, rynkebehandling med toksin samt fillere, kjemiske peelinger, Green Peel.

 

 

 

 

 

Olesya Korsun

Sykepleier

Olesya er en hyggelig og dyktig sykepleier. Hun utfører for tiden div. injeksjonsbehandlinger, Green Peel, laserhårfjerning samt fjerning av blodkar/pigment med IPL.