Ansatte

Dr. Elena Aristoff
Lege Dr. Med.

Elena Dr. Elena Aristoff er vår ansvarlige lege og gründer av Ansikta Medica klinikkene. Elena er kjent i fagmiljøet blant kosmetiske leger i Norge med sin imponerende karriere.

Elena besto Candidata Medicinae i 1999 og deretter fullførte sin Doktorgrad i medisin ved UiT Norges Arktiske Universitet i 2007. Hun dro videre til USA for å jobbe som forsker ved Harvard Medical School & Massachusetts General Hospital, Boston fra 2008-2009. Da hun kom tilbake til Norge begynte hun spesialisering innen faget klinisk farmakologi og fungerte som en konstituert overlege ved seksjon for Klinisk Farmakologi ved UNN fra 2017-2018. Ved UiT har hun også holdt en bistilling som Førsteamanuensis II fra 2011-2018 da hun underviste studentene og drev forskning. Hun er legespesialist innen legespesialitet Klinisk Farmakologi.

I dag er hun sertifisert Allmennlege og praktiserer dette ved Holmenlegene legekontor på Nesbru i Asker, i tillegg til å være ansvarlig lege og behandler ved Ansikta Medica sine klinikker. Hun er også forfatter av over 20 vitenskapelige artikler i fagfelle vurderte tidsskrifter.

Ettersom Elena brenner for Estetisk Medisin fikk hun formell kosmetisk dermatologisk videreutdanning ved SenZie Akademiet, USN, Drammen, fra 2015-2016. Og gikk videre med å bli injeksjonsspesialist med over 30 kurs og godkjenning i regi av norske leverandører av medisinsk kosmetisk utstyr og behandlingsprodukter som Esthetica AS, Teosyal Norge og Juvederm Norge. Hun er i dag medlem av American Academy of Esthetic Medicine og injeksjonsspesialist som behersker patenterte teknikker innen fillerbehandlinger bl. a. leppeforstørrelse og leppeforming, liquid facelift og andre foryngrende injeksjonsbehandlinger.

Hun har stor interesse for naturlige, kosmetiske resultater med injeksjoner, behandlinger med Botulinumtoksin, medisinsk hudpleie, kosmetisk estetisk dermatologi og ankebehandling. Hun ønsker alltid å oppnå resultater ut ifra en pasients naturlige og unike utgangspunkt i kombinasjon med ønskede resultater av pasienten.

 

Olesya Korsun
Sykepleier

Sykepleier Olesya har mange års erfaring som sykepleier i Norge innen hjertemedisin. Olesya startet som kosmetisk sykepleier i Ansikta Medica i 2018 hvor hun har fått etterutdanning innen hud og injeksjonsbehandlinger.

Hun er kurset i regi av Juvederm og Teosyal, og er autorisert injeksjonsbehandler. Hun har videre tatt kursing innen Leppebehandlinger, Skin Boostere, Rynkebehandlinger med Botulinumtoksin og Fillers, Dermapen, Green Peel og Laserbehandlinger som hårfjerning, behandling av pigmentflekker og sprengte blodkar.

Olesya har stor lidenskap for injeksjonsbehandlinger og er svært opptatt av å utvikle seg videre i dette feltet. I Ansikta Medica er hun kjent som en dyktig og profesjonell sykepleier som jobber for å gi pasienter den høyeste kvalitet, skreddersy kundens behandlinger til individuelle behov og hjelpe kunder med å oppnå ønskede resultater på en ansvarlig og profesjonell måte.

Ellen May-Ragnhild Pulk
Sykepleier


Sykepleier Ellen er et tillitsfullt og kunnskapsrikt tilskudd i Ansikta Medica. Hun ble ferdigutdannet som sykepleier i 2017 da hun begynte karriere på UNN ved Ortopedisk og Håndkirurgisk avdeling, og videre på Telemarkssykehus ved Plastikk Kirurgisk avdeling.

Da Ellen alltid har vært svært lidenskapelig for dermatologi og læren om hudsykdommer, bestemte hun seg for å videreutdanne seg og uteksaminerte seg som kosmetisk dermatologisk sykepleier ved SenZie Akademiet i Norge i 2021.

Ellen har bred erfaring innen injeksjonsbehandlinger, Rynkebehandling med både Botulinumtoksin og Fillers, Laserbehandlinger, Kjemiske Peelinger og medisinske kosmetiske hudprogrammer. Hun er også svært erfaren og kunnskapsrik med å skreddersy hudprogrammer for hudforbedring og hudforyngelse, hvor dette er et viktig utviklingsområde og hennes hjertesak.

Ellen har tidligere erfaring med arbeid innen rusbehandling av unge. Da hun alltid har vært svært opptatt av mentalhelse hos de unge, er hun et viktig tilskudd til vårt team på Ansikta Medica. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle oss faglig i dette område for å gjøre riktige konklusjoner og beslutninger rundt behandlinger hos oss.

Handlekurv

Sign in

No account yet?