Fillers

Hva er fillers?
Fillers består av hyaluronsyre som kroppen allerede har i seg fra før. Det ligger under huden vår og hjelper huden med å få fuktighet og skaper spenning/volum. Med årene forsvinner mer og mer hyaluronsyre og dette er en av grunnene til at etterhvert som huden aldrer blir tørrere og slappere.
Fillers som injiseres består av det samme stoffet og det vil da være naturlig at også dette forsvinner med tiden. Vi kan injisere den i huden for å se yngre ut, tilføre fuktighet, eller bruke det som volum i eksempelvis leppe, kjeve eller kinnbein. Vi kan også injisere fillers andre plasser for å glatte ut huden ved arr eller for å rette opp i annen asymmetri.

Hvor lenge varer fillers ?
Kroppen vil naturlig med tiden kvitte seg med hyaluronsyre etterhvert som man aldres. Våre fillers er nøye utvalgte og varer alt fra 6-36 måneder, varierende ut i fra person, utgangspunkt, livsstil og hvor disse blir injisert. 

Hva om man angrer? 
Hvis man angrer på fillers eller ikke ønsker det mer, tilbyr vi motgift for det. Det er fullt mulig å bli kvitt fillers på dagen og det er heller ikke noe som er permanent om man ønsker å vente til de går bort av seg selv. 

Behandlingsområder med fillers: 

• Fuktighet og volum i lepper
• Leppeforstørrelse
• Retting av asymmetri i ansiktet
• Definering av kjevelinje
• Definering av hake
• Behandling av akne arr
• Behandling av tear trough under øyner
• Behandling av nasolabiale fold
• Fjerning av fillere
• Hårtap
• Skin Boost

Bivirkninger og forberedelser
Fillere inneholder ikke animalske stoffer og det er derfor ikke nødvendig med forhåndstesting. Det er svært sjelden med allergiske avstøtningsreaksjoner. Den vanligste bivirkningen er at injeksjonsstedet blir noe ømt og rødt. Ofte er denne reaksjonen så mild at du kan gå på jobb dagen etter behandling uten at dine kolleger legger merke til noe. I noen tilfeller kan du få “blåmerker” etter noen av nålestikkene, men disse går også normalt over i løpet av noen dager. Skal du i selskap anbefaler vi derfor at du gjør denne behandlingen minimum en uke før selskapet for sikkerhets skyld.

Oppmøte 30 minutter før timen:
Hvis du ønsker bedøvelseskrem er det en fordel om du kommer 30 minutter før timen din. Ellers er ingen forberedelse er nødvendig.
Bedøvelse og blokade:
Før satt vi ofte oral blokade ved leppeforstørrelse, men etter at vi fikk en mye bedre bedøvelseskrem, så er dette ikke lenger nødvendig. Det er også en fordel å ikke ha bedøvelse i leppene for å oppnå best mulig resultat. Da kan vi lettere forme leppene på riktig måte. I dag inneholder dessuten nesten alle fillere bedøvelse. Etter behandling kan du om du ønsker sitte en stund med en ispakke til kjøling, for å redusere en eventuell hevelse.

Handlekurv

Sign in

No account yet?